Generációs Hívószó

PROBLÉMÁINK MEGOLDÓKULCSA

 

A központi állapot-minta leleplezése

A Centrális Cselekvő megtalálása

A Generációs Hívószó mint problémáink forráskódja

Lehetőség a tudat mozgásának megszakítására

AZ ITS ALKOTÓELEMEI

Az Intelligent Thinking System fő alkotóelemei a Generációs Hívószó, a Fogalom térkép, az Inverse-rendszer amely tartalmazza az Inverse-táblázatot, és a Bázismag bontókérdések. Ezek közül a legjelentősebb a Generációs Hívószó és a Fogalomtérkép. Segítségükkel már nem problémákat oldhatunk meg, hanem életünk egészében történő átfordulásához juthatunk hozzá. A Generációs Hívószó forradalmi áttörés konfliktusaink forrásának megtalálásában.

Generációs Hívószó

A Generációs Hívószó egyedülálló módon képes megmutatni bárki számára, hogy mi a valódi sorsa. Ugyanis sorsunk nem más, mint a meg nem értett múltunk. Másként megfogalmazva, addig, amíg a múltunk által jelenlévő aktív létállapotok nem rendeződnek, azaz nem kerülnek végleges megértésre, „sorsszerűen” ugyanazokat a köröket fogjuk futni. A hangsúly itt természetesen az “aktív létállapotokon” van, mivel a múlt az emlékeken keresztül történő mozgását minden esetben az élő, kollektív állapotokon keresztül valósítja meg. És addig, amíg e mozgás folyamatban van, válaszreakcióink állandó torzulásokat hoznak létre. Mindez pedig egy dolgot jelent. Hogy soha nem az emlékekkel kell foglalkozni, hisz azok eleve töredékesek és részlegesek, hanem az emlékekben megbúvó kollektív állapotokkal.

A Generációs Hívószó az egyetlen olyan eljárásmód, amelynek segítségével felfedezhető az a központi gyökér-állapot, mely az összes értéktorzulásunkért, azaz konfliktusainkért és összeütközéseinkért felelős. A Generációs Hívószó képes leleplezni azt az örökletes központi minta-állapotot, amelybe Énünk – akár életünk végéig is – lehorgonyozva tartja magát.

 

Fogalomtérkép

A Fogalomtérkép a szavak mögöttes tartalmát és rejtett jelentéseit tárja elénk, megadva ezzel azokat a támpontokat, melyek segítségével elindulhatunk a Generációs Hívószó megtalálásának útján. Ezzel pedig kezdetét veheti az egyetlen lényegesnek számító végcél. Az élet felszabadítása az ideák béklyói alól.

Ahol nincs szabadság, ott az elfogadás alkalmazkodássá, az alkalmazkodás pedig utánzássá válik. Egy ilyen élethelyzetben pedig az Intelligencia, az ember természetes kreativitása képtelen kiteljesedni…

ITS KÉPZÉS

Pszichológiai és egyéb módszereink ugyanannak a gondolkodásmódnak a termékei, amely magát a problémát is létrehozta. Ez tény. Éppúgy, mint ahogy az is, hogy egyetlen lelki gond sem oldható meg ugyanazon a szinten, amelyen az létrejött. Ezért ha segítői tevékenységedben valódi áttörésre vágysz, kognitív képességednek új szintre kell lépnie.  Az ITS szemlélete pontosan ebben segít. 

KAPCSOLÓDÁS TANFOLYAM

Élni annyit jelent mint kapcsolódni. Vagyis problémáink gyökere valójában a kapcsolatokban rejlik. Tehát ha megértjük kapcsolatainkat és ezáltal képessé válunk arra, hogy teljes egészében megismerjük az életet, felfedezhetjük Intelligenciánkat. Ezáltal pedig gondjainkra már nem a félelem által tekintünk, hanem az elme és a szív harmóniáján keresztül. A szeretet pedig minden nehézséget felold. A Kapcsolódás tanfolyam ehhez a folyamathoz segít hozzá.

csatlakozz te is!

Ha tetszik az oldal és érdekel egy új gondolkodásmód, csatlakozz Te is Facebook oldalunkhoz és oszd meg másokkal is!