Generációs Hívószó

PROBLÉMÁINK MEGOLDÓKULCSA

 

A központi állapot-minta felfedezése

A Centrális Cselekvő megtalálása

A Generációs Hívószó mint problémáink forráskódja

Lehetőség a tudat mozgásának megszakítására

AZ ITS ALKOTÓELEMEI

Az Intelligent Thinking System fő alkotóelemei: Generációs Hívószó, a Fogalom térkép, és az Inverse-rendszer, amely tartalmazza az Inverse-táblázatot, és a Kollektív Transzérzékelés bontókérdéseit. Ezek segítségével már nem problémákat oldhatunk meg, hanem életünk egészében történő átfordulásához juthatunk hozzá. A Generációs Hívószó forradalmi áttörés konfliktusaink közvetlen forrásának megtalálásában.

Generációs Hívószó

A Generációs Hívószó egyedülálló módon képes megmutatni bárki számára, hogy mi a valódi sorsa, azaz konfliktusainak központi forrása. Ugyanis sorsunk nem más, mint a meg nem értett múltunk. Másként megfogalmazva: addig, amíg a múltunk által jelenlévő aktív létállapotok nem rendeződnek, azaz nem kerülnek végleges megértésre, „sorsszerűen” ugyanazokat a köröket fogjuk futni. A hangsúly itt természetesen az “aktív létállapotokon” van.

Tudniillik a múlt, az emlékeken keresztül történő folytonos mozgását csakis az élő, kollektív állapotokon keresztül képes megvalósítani. Tehát addig, amíg e mozgás folyamatban van, válaszreakcióink állandó torzulásokat hoznak létre. Mindez pedig egy dolgot jelent. Hogy soha nem az emlékekkel kell foglalkozni, hisz azok eleve töredékesek és részlegesek, hanem az emlékekben megbúvó kollektív állapotokkal, melyek közvetlen mód kapcsolódnak a múlt tömegéhez. 

Ezért a Generációs Hívószó – amely kifejezetten ezekkel a kollektív állapotokkal foglalkozik –  az egyetlen olyan létező eljárásmód, melynek segítségével felfedezhető az a központi forrás, mely konfliktusainkért és összeütközéseinkért felelős. Ezen kívül, a Generációs Hívószó képes még leleplezni azokat az örökletes központi minta-állapotokat is, melyekbe Énünk – akár életünk végéig is – lehorgonyozva tarthatja magát.

 

Fogalomtérkép

A Fogalomtérkép a szavak mögöttes tartalmát és rejtett jelentéseit tárja elénk, megadva ezzel azokat a támpontokat, melyek segítségével elindulhatunk a Generációs Hívószó megtalálásának útján. Ezzel pedig kezdetét veheti az egyetlen lényegesnek számító végcél. Az élet felszabadítása az ideák béklyói alól.

Ahol nincs szabadság, ott az elfogadás alkalmazkodássá, az alkalmazkodás pedig utánzássá válik. Egy ilyen élethelyzetben pedig az Intelligencia, az ember természetes kreativitása képtelen kiteljesedni…

ITS KÉPZÉS

Pszichológiai és egyéb módszereink ugyanannak a gondolkodásmódnak a termékei, amely magát a problémát is létrehozta. Ez tény. Éppúgy, mint ahogy az is, hogy egyetlen lelki gond sem oldható meg ugyanazon a szinten, amelyen az létrejött. Ezért ha segítői tevékenységedben valódi áttörésre vágysz, kognitív képességednek új szintre kell lépnie.  Az ITS szemlélete pontosan ebben segít. 

KAPCSOLÓDÁS TANFOLYAM

Élni annyit jelent mint kapcsolódni. Vagyis problémáink gyökere valójában a kapcsolatokban rejlik. Tehát ha megértjük kapcsolatainkat és ezáltal képessé válunk arra, hogy teljes egészében megismerjük az életet, felfedezhetjük Intelligenciánkat. Ezáltal pedig gondjainkra már nem a félelem által tekintünk, hanem az elme és a szív harmóniáján keresztül. A szeretet pedig minden nehézséget felold. A Kapcsolódás tanfolyam ehhez a folyamathoz segít hozzá.

csatlakozz te is!

Ha tetszik az oldal és érdekel egy új gondolkodásmód, csatlakozz Te is Facebook oldalunkhoz és oszd meg másokkal is!