Egyéni konzultáció

Intelligent Thinking system

Nincs olyan mélypont, ahonnan ne lehetne felállni. Bármilyen tragédia is történik velünk, nem kell aggódni, mert kiút létezik. Azonban ahhoz, hogy a megoldást megtaláljuk, gondolkodásmódunknak új szintre kell lépnie. Ugyanis egyetlen probléma sem oldható meg ugyanazon a szinten, amelyen az létrejött.

“Mi értelme megkérdezni, hogy létezik-e boldogság, miközben szenvedünk…?”

VÁLTOZÁS

A változás nem egy folyamat eredménye, és nem is a holnap jutalma. Nincs útja, nincs módszere, nem lehet keresni, elérni vagy megkaparintani, nem köthető sem időhöz, sem pedig valamilyen gyakorlathoz, és nincs eszköz, aminek a segítségével megidézhető lenne. Mert a változás robbanás. Átfordulás. A megsemmisülés és az újjászületés örök folyamata. Egy fáradhatatlanul zajló belső forradalom pillanatnyi csúcspontja, a teljes megértés, tudatosság és figyelem általi halál és újjászületés drámája. Mindez pedig akkor következik be, amikor a gondolat tudatára ébred hiábavalóságára, és önszántából megszűnik. Ekkor a múlt meghal, az elme elhallgat, és a szeretet azt tesz, amit csak akar…

Ezért egy segítőnek csak egyetlen feladata lehet. Egy olyan légkör megteremtése, ahol végre értelmetlenné válik a “valakivé válás vágya”. Ugyanis ebben a légkörben – a néha kíméletlennek tűnő tények légkörében – az egyén önmaga fedezheti fel határait és korlátait, megértheti, hogy miért a gondolat minden konfliktusának forrása, és láthatja, hogy miként hozza létre ellentmondásoktól nyüzsgő élethelyzeteit.

Ebben a légkörben felismerheti még azt is, hogy az, amit igazságnak vélt nem más, mint mások Ígéreteitől való függősége. Hogy az, amit valóságosnak gondolt, csupán egy remény szította eszmehűség, amely hol erőszakossá, hol pedig iriggyé tette őt, fájdalmat okozva ezzel másoknak és önmagának. És amikor ráébred annak teljes zűrzavarára és hiábavalóságára, amit önmaga köré szőtt ellentmondásai által, önszántából vet véget őrületének. És ezzel kezdetét veszi a felszabadulás adta új élet…

Néhány szó magamról

Közel 20 éve kezdtem el foglalkozni pszichológiával, azon belül pedig a jungi analízissel. A későbbiek folyamán számtalan ezoterikus módszert tanulmányoztam, majd pedig hipnózist illetve hipnoterápiát tanultam. Folyamatos kutató munkát végeztem az “Ultra-Deep” és az “Ultra-Hight” hipnózis, a szomatikus tünet-szimbólumfejtés és a szomato-hipnoterápia területein, beleértve a metafizikai-hipnoterápiát is. A nemzetközi oktatói végzettség megszerzése után hat évig tanítottam hipnózist és szimbólumfejtést. Ezek után egy személyes tragédia következtében tisztán látva és megértve a segítő módszerek visszásságait és torzulásait, 2017-ben szakítva a hagyományos gondolkodásmódra épülő eljárásokkal, útjára indítottam a Paradox-Pszichológia szemléletét. E látásmód végleges kiteljesedéseként pedig 2019-ben megszületett az Intelligens Gondolkodás Rendszere, amely már a második kognitív forradalom útját követi.

ITS KÉPZÉS

Pszichológiai és egyéb módszereink ugyanannak a gondolkodásmódnak a termékei, amely magát a problémát is létrehozta. Ez tény. Éppúgy, mint ahogy az is, hogy egyetlen lelki gond sem oldható meg ugyanazon a szinten, amelyen az létrejött. Ezért ha segítői tevékenységedben valódi áttörésre vágysz, kognitív képességednek új szintre kell lépnie.  Az ITS szemlélete pontosan ebben segít. 

KAPCSOLÓDÁS TANFOLYAM

Élni annyit jelent mint kapcsolódni. Vagyis problémáink gyökere valójában a kapcsolatokban rejlik. Tehát ha megértjük kapcsolatainkat és ezáltal képessé válunk arra, hogy teljes egészében megismerjük az életet, felfedezhetjük Intelligenciánkat. Ezáltal pedig gondjainkra már nem a félelem által tekintünk, hanem az elme és a szív harmóniáján keresztül. A szeretet pedig minden nehézséget felold. A Kapcsolódás tanfolyam ehhez a folyamathoz segít hozzá.